Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kasvatus

Vindkraft kasvattaa pienimuotoisesti saksanpaimenia sekä bordercolleita, joskus saattaa syntyä myös muitakin rotuja. Pentueita meillä saattaa syntyä silloin tällöin, riippuen omien koirien kisatuloksista sekä terveydentilasta. 

Kennelnimi on siis Vindkraft ja meidän pentueet ovat joko kirjain- tai aiheteemaisia. Luovutan pennut vain valmiisiin sekä aktiivisiin virtuaalikenneleihin. Omat koirat kisaavat virallisissa kisoissa ja toivoisin tapaavani myös omia kasvattejani kisakentillä. Kasvatille tulee automaattisesti jalostusoikeus, eli saat vapaasti teettää pentuja tulevaisuudessa. Ilmoitathan minulle kasvatin pennutuksesta, sillä voi olla, että tahdon kasvattini jälkikasvua myös tänne. Ilmoita myös kasvatin kuolemasta tai jos olet myymässä sitä eteenpäin. Kaikissa tapauksissa otan kasvatin mielummin tänne takaisin, jos jostain syystä et voi pitää sitä kennelissäsi, jolloin joko etsin sille itse uuden kodin tai pidän sen täällä. 

Jokaisen pentueen tarkemmat tiedot löydät pentueen sivulta, kun pentue tulee ajankohtaiseksi. Pentueille otan aina maximissaan 4/5 varaajaa. 

Suunnitteilla

sp ?? ♥ Bruno • 00.00.2019 • -->

Suunnitelmat ovat suuntaa antavia, eikä niitä ole lyöty lukkoon. Päivämäärä on arvioitu syntymäpäivä ja nuolesta pääsee varaus sivulle.

Syntyneet

Meille on syntynyt yhteensä 4 pentua, 2 narttua ja 2 urosta

Teema - syntymäpäivä - pennut
Lady Gaga 23.11.2018 • 2u + 2n

©2019 Virtuaalikennel Vindkraft - suntuubi.com